iNTENSIEVE HYDRATATIE MET award winning PROFHILO®


Verbetering van hydratatie van de huid met Profhilo®

Een mooie innovatie op het gebied van huidverbetering zijn behandelingen met Profhilo®. In 2016 won het product al de  prestigieuze Aesthetic Awards, een prijs voor de meest innovatieve behandeling. Profhilo behandelingen worden al langere tijd in Engeland en Italië met succes gegeven en de laatstse tijd wint het ook snel terrein in Nederland. 

 

Werking Profhilo®

Het bijzondere aan het product is dat het enkel de hydratatie en stevigheid van het huid verbetert, zonder dat het volume toevoegt in het gezicht. Dit maakt het ook geschikt voor mensen die de stap naar hyaluronzuur fillers nog eng of te groot vinden.    

 

Achtergrond informatie over het natuurlijke verouderingproces van de huid

Hyaluronzuur is een zeer belangrijk onderdeel om vocht in de huid vast te houden en voor het behoud van zijn elasticiteit. Op 40-jarige leeftijd bezit je nog maar de helft van het hyaluronzuur in de huid ten opzichte van je tienerjaren.  Hyaluronzuur is belangrijk voor de huid want het zorgt ervoor dat het goed vocht kan vasthouden. Door een daling van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces wordt de huid vochtarmer. Het gevolg is het ontstaan van fijne rimpeltjes en lijntjes. Profhilo vult het tekort aan hyaluronzuur weer aan en geeft de huid weer de kans zich te herstellen. Fijne lijntjes vervagen, de huid voelt steviger en goed gehydrateerd aan.

 

De behandeling met Profhilo®

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 10 strategische plaatsen van het gezicht, nek of decolleté wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen. Dat heeft even tijd nodig. Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen. Om dit resultaat te behouden wordt geadviseerd deze behandeling iedere 6 maanden te herhalen.