informatie voor nieuwe klanten

Actuele wachttijd: 8 weken

Hartelijk dank voor uw interesse. Momenteel ervaar ik een buitengewone drukte in mijn agenda. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan al mijn gewaardeerde cliënten voor het vertrouwen dat zij in mijn praktijk stellen.

 

Om de hoogste kwaliteit van zorg en aandacht aan mijn huidige klanten te kunnen blijven bieden, hanteer ik momenteel een beperkte beschikbaarheid voor nieuwe cliënten.

 

Ik ben toegewijd aan het leveren van verfijnde resultaten en geloof sterk in het behandelen van het volledige gelaat voor een natuurlijke en evenwichtige uitstraling. Ik wil mij daarom in de toekomst meer richten op het verwelkomen van gelijkgestemden die deze visie delen en streven naar een algehele verbetering van hun natuurlijke schoonheid.

 

Als u geïnteresseerd bent in een dergelijke aanpak, bent u van harte welkom om contact op te nemen via onderstaand contact formulier om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we bekijken hoe we uw natuurlijke schoonheid kunnen verfijnen en behouden.

 

Gelieve bij uw aanmelding een korte beschrijving van uw wensen en verwachtingen toe te voegen. Deze informatie helpt mij om mijn diensten beter af te stemmen op uw persoonlijke behoeften en om ervoor te zorgen dat we samen de meest geschikte en bevredigende resultaten kunnen bereiken.

 

Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen in mijn praktijk en samen met u te werken aan het realiseren van uw esthetische doelen. Na het ontvangen van uw aanvraag wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen om een eerste consult in te plannen, om uw wensen uitvoerig te bespreken. Indien gewenst kan er aansluitend een behandeling plaats vinden. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.