BOTOX, FILLERS EN HUIDVERBETERING


Botox, fillers en huidverbetering bieden hulp bij het fris en elegant ouder worden.

 

De kenmerken van veroudering kunnen ervoor zorgen dat je vermoeid of streng oogt. Dit kan ervoor zorgen dat je minder goed in je vel zit en niet graag in de spiegel kijkt. Of dat als je in de spiegel kijkt je vooral die ene lijn of wallen ziet. 

 

Door botox en fillers met mate én op de juiste manier toe te passen kan een natuurlijk resultaat gecreëerd worden die bij de eigen leeftijd past. 

 

Hierdoor ontstaat er een meer uitgeruste frisse blik, maar blijft ook het eigen karakter van het gezicht én de mimiek behouden. 

 

 

 

Botox werkt als tijdelijke spierontspanner, de huid boven de spier kan herstellen omdat de huid minder diep vouwt waardoor rimpels vervagen.

Rimpels zijn eigenlijk vouwlijnen. Rimpels die veroorzaakt worden door spieractiviteit kunnen met botox verzacht worden, zoals fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en kinlijntjes. Botox is een eiwit die de signaaloverdracht van spier naar zenuw tijdelijk blokkeert. Omdat het product heel nauwkeurig kan worden geinjecteerd is de werking ook zeer lokaal. De dosering bepaalt daarnaast de mate van ontspanning van de spier. 

 

Door deze tijdelijke blokkade neemt de (over)activiteit van de desbetreffende spier lokaal af. Als gevolg van de ontspanning krijgt de huid die over de spier ligt de kans te herstellen omdat de huid niet of minder vouwt. Hierdoor verzachten rimpels. Door een lagere dosering botox te gebruiken blijft de mimiek behouden en ontstaat er een natuurlijk geheel. 

 

De duur van de werking varieert tussen de 3 en 5 maanden. De behandeling met botox kan gezien worden als een "lunchtime treatment" omdat je direct na de behandeling nauwelijks ziet

dat je behandeld bent. 

Hyaluronzuur fillers herstellen volumeverlies en verzachten lijnen.

Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur worden gebruikt om volumeverlies te herstellen en om rimpels te verzachten die niet met botox behandeld kunnen worden. Fillers zijn eigenlijk een vulmiddel. Veel voorkomende toepassingen zijn behandelingen van de neuslippenplooi, mondhoeken, wangen, kaaklijn, lippen en slapen. Fillers zijn er in allerlei diktes en stevigheid. Op deze manier is er voor iedere toepassing een geschikt product, dat een natuurlijk resultaat geeft, zo lang de natuurlijke grenzen van schoonheid gerespecteerd blijven. 

 

Hyaluronzuur fillers worden, afhankelijk van de toepassing,  in of onder de huid geplaatst. Hierna worden ze door het eigen lichaam (door het enzym hylase) weer langzaam afgebroken. Gemiddeld blijft een behandeling met hyaluronzuurfillers 6-12 maanden doeltreffend, dit is afhankelijk van het huidtype, metabolisme, de behandelde zone en leefgewoonten (zoals blootstelling aan de zon en roken).

 

 

 

Huidverbetering middels behandelingen met skinboosters maakt de huid gladder, elastischer en beter gehydrateerd. Droogtelijntjes vervagen.

Een mooie huid is glad, egaal, elastisch en goed gehydrateerd. Dit geeft een vitale en frisse uitstraling. De hydratatie en gladheid van de huid is sterk afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur dat aanwezig is in de huid. Hyaluronzuur is namelijk een echter vochtbinder. De hoeveelheid hyaluronzuur aanwezig in de huid neemt sterk af naarmate we ouder worden en zo ook de capaciteit om vocht in de huid vast te houden. Hierdoor ontstaan droogtelijntjes en huidverslapping.
 

Restylane Skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur welke in kleine druppeltjes geïnjecteerd wordt in de huid. Op deze manier wordt de huid langdurig diep gehydrateerd. Ook maakt het de huid steviger en elastischer. De behandelingen zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geven de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Voor een optimaal resultaat is een halfjaarlijkse behandeling noodzakelijk. 

Peelings en de juiste dagelijkse huidverzorging kunnen de huid egaal maken én houden.

 

Een mooie huid is een egale huid. Door jarenlange blootstelling aan de zon raakt de huid beschadigd. Dit zorgt o.a. voor pigmentvlekken. Daarnaast krijgen sommige mensen te kampen met rosacea en andere huidproblemen.

 

Met de juiste adviezen over dagelijkse huidverzorging, de juiste bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon en peelings kan de huid worden geëgaliseerd en gaat deze weer stralen. 

  

Botox verlicht spierspanning gerelateerde hoofdpijn, nek- en schouderklachten.

 

Voordat er ontdekt werd dat botox een effectief middel is tegen rimpels werd het reeds decennia gebruikt voor medische doeleinden. Zo kan botox, wetenschappelijk bewezen, verlichting geven bij diverse soorten spierspanningshoofdpijn, migraine en spierspanning gerelateerde nek- en schouderklachten. Botox is immers een spierontspanner. Bij pijn die ontstaat door een verhoogde spierspanning kan deze verhoogde spanning gereduceerd worden tot een normaal level met botox.

 

In studies naar de werking van botox bij migraine lijkt botox ook de signalen van zenuwen die pijn (nociceptieve prikkels) doorgeven te kunnen blokkeren en daarmee migraine te kunnen verlichten. 

 

Drs. Esther houdt ontwikkelingen op dit vlak nauw in de gaten en behandelt volgens het wetenschappelijke  PREEMPT Protocol. Dit protocol handelt volgens een “fixed-site” injectie techniek. Daarnaast is er ook ruimte voor een  “follow-the-pain” benadering.

Botox is een veilig en effectief middel tegen overmatig transpireren ofwel "hyperhidrosis"

 

Overmatig transpireren kan voor vervelende en ongemakkelijke situaties zorgen. Daarnaast heeft ook kleding veel te verduren van zweet. Soms kruipt er een nare geur in de kleding en keert weer terug na het wassen als het in weer in aanraking komt met nieuw zweet. Botox is een zeer effectieve behandeling bij (overmatig) zweten. De behandeling is snel, veilig en effectief. 

 

Botox wordt bij de behandeling tegen zweten, lokaal, in kleine doses in de huid gespoten en blokkeert daar de werking van de zweetklieren. De behandeling is zeer effectief en geeft een hoge mate van tevredenheid. De angst om elders meer te gaan zweten blijkt ongegrond, in meer dan 95% van de gevallen wordt geen stijging in de zweetproductie elders op het lichaam waargenomen. De werking houdt 4 tot 6 maanden aan. Hierna is de mate van zweten minder of gelijk aan voor de behandeling. 

iNTENSIEVE HYDRATATIE MET award winning PROFHILO®

Verbetering van hydratatie van de huid met Profhilo®

Een mooie innovatie op het gebied van huidverbetering zijn behandelingen met Profhilo®. In 2016 won het product al de  prestigieuze Aesthetic Awards, een prijs voor de meest innovatieve behandeling. Profhilo behandelingen worden al langere tijd in Engeland en Italië met succes gegeven en de laatstse tijd wint het ook snel terrein in Nederland. 

 

Werking Profhilo®

Het bijzondere aan het product is dat het enkel de hydratatie en stevigheid van het huid verbetert, zonder dat het volume toevoegt in het gezicht. Dit maakt het ook geschikt voor mensen die de stap naar hyaluronzuur fillers nog eng of te groot vinden.    

 

Achtergrond informatie over het natuurlijke verouderingproces van de huid

Hyaluronzuur is een zeer belangrijk onderdeel om vocht in de huid vast te houden en voor het behoud van zijn elasticiteit. Op 40-jarige leeftijd bezit je nog maar de helft van het hyaluronzuur in de huid ten opzichte van je tienerjaren.  Hyaluronzuur is belangrijk voor de huid want het zorgt ervoor dat het goed vocht kan vasthouden. Door een daling van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces wordt de huid vochtarmer. Het gevolg is het ontstaan van fijne rimpeltjes en lijntjes. Profhilo vult het tekort aan hyaluronzuur weer aan en geeft de huid weer de kans zich te herstellen. Fijne lijntjes vervagen, de huid voelt steviger en goed gehydrateerd aan.

 

De behandeling met Profhilo®

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 10 strategische plaatsen van het gezicht, nek of decolleté wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen. Dat heeft even tijd nodig. Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen. Om dit resultaat te behouden wordt geadviseerd deze behandeling iedere 6 maanden te herhalen. 

 

BEHANDELING VAN PIGMENTVLEKKEN MET DERMAMELAN®

Dermamelan® is een intensieve en zeer effectieve behandeling bij diverse soorten pigmentvlekken. Het is de sterkere variant van de meer bekende Cosmelan®. Dermamelan® mag alleen onder begeleiding van een arts toegepast worden.

Flawless skin

Een stralende egale huid is van groot belang wanneer het gaat om natuurlijke schoonheid. Niet voor niets bestaan er daarom allerlei manieren om de natuur een handje te helpen om je huid “kunstmatig” te egaliseren. De belangrijkste daarvan is een foundation. En tegenwoordig hebben we natuurlijk ook nog allerlei apps met filters die je een handje kunnen helpen met het kunnen verkrijgen van een flawless skin op de foto. Het mooiste is natuurlijk als je huid van nature egaal is. Ben jij op zoek naar een effectieve methode om langdurig je pigmentvlekken flink te doen laten vervagen of zelfs te doen verdwijnen? Lees dan verder!

 

Oorzaak pigmentvlekken

Pigmentvlek kunnen allerlei oorzaken hebben. Voorbeelden hiervan zijn melasma (ook wel bekend als zwangerschapsmasker), post-inflammatoire hyperpigmentatie (een donkere verkleuring op de huid door een eerdere ontsteking of beschadiging van de huid), ouderdomsvlekken (lentigo solaris) en sproeten (epheliden). Deze pigmentstoornissen ontstaan onder invloed van hormonale veranderingen, blootstelling aan de zon, (langdurige) ontstekingen of beschadiging van de huid (bijvoorbeeld als gevolg van acne) en medicatie, maar in bijna alle gevallen is er een ook belangrijke genetische component.

 

Effectieve behandeling

Pigmentstoornissen zijn soms hardnekkig. Met behulp van peelings, medicatie (vitamine A zuur, hydrochinon), lasers, strikte zonbescherming en de juiste huidverzorging worden wisselende resultaten behaald. Soms kunnen ze zeer teleurstellend zijn of in eerste instantie lijkt het effectief maar komen de pigmentvlekken bij de eerste zonnestraal weer terug zoals het was. 

 

In dit geval is het de moeite waard om een behandeling met Dermamelan® te overwegen. De werking van dit product is namelijk tweeledig en is gericht op zowel corrigeren als reguleren van de pigmentvorming. De behandeling is intensief en bestaat uit een opstartfase waarbij het Dermamelan® masker de eerste depigmentatie inzet waarna in de onderhoudsfase (gedurende 6 maanden) aan verdere depigmentatie en pigmentregulatie gewerkt wordt.  In deze fase wordt 1 tot 3x daags een Dermamelan® creme inclusief zonnebescherming aangebracht.

 

De behandeling is goed wetenschappelijk onderbouwd en onderzoeken tonen uitstekende resultaten op korte en lange termijn.  Daarnaast is deze behandeling geschikt voor alle huidskleuren (fototypes). Tijdens de behandeling wordt de huid NIET gebleekt, je zult dus je eigen kleur, mogelijk enkele tinten lichter, behouden. 

 

Intensieve behandeling

De behandeling is intensief en vraagt om langdurige therapietrouw van 6 maanden om tot het beoogde en optimale resultaat te komen. De motivatie tot therapietrouw wordt gesterkt door de eerste resultaten zijn al binnen 4 weken zichtbaar zijn.  De behandeling is alleen geschikt voor mensen die vastberaden zijn iets te willen doen aan hun pigmentvlekken en die bereid zijn gedurende 6 maanden zich maximaal in te zetten, inclusief de noodzakelijke zorgvuldige zonbescherming. 

 

Meer informatie?

 

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de VOOR & NA foto's of neem vrijblijvend contact op met DokterEs! 

 

HET PROCES VAN VEROUDERING VAN HET GELAAT


Het proces van veroudering van het gezicht kenmerkt zich door het ontstaan van rimpels, volumeverlies en veranderingen van de huid.

 

We kunnen, door naar iemand te kijken, een grove inschatting maken wat iemands leeftijd is. Dit lukt vaak vrij nauwkeurig. Maar waar kijken we eigenlijk naar bij deze inschatting? Waaraan kunnen we zien of iemand in z'n twintiger, veertiger of zestiger jaren zit? Deze inschatting doen we (onbewust) niet alleen door naar rimpels te kijken... 

 

Het verouderingsproces van het gezicht is een fascinerend proces. We verouderen individueel op onze eigen manier. De een heeft veel rimpels, de ander weinig. Bij de één vallen de wangen in, bij de ander slinken ze iets maar blijven ze relatief aardig vol. Toch spelen drie factoren bij iedereen in meer of mindere mate een belangrijke rol als het om veroudering gaat in het gezicht. Het verouderingsproces van het gezicht kenmerkt zich met name door het ontstaan van volumeverlies, het ontstaan van rimpels in de huid en veranderingen van de huid.

 

 

Huidveroudering is de eerste hoofdreden dat we er ouder uit gaan zien; Er ontstaan fijne lijntjes, de huid wordt slapper, minder egaal en kan minder goed vocht vast houden.

De huid is elastisch. Dit kun je zien als je aan de huid trekt, want zodra je de huid loslaat gaat het weer terug naar zijn eigen vorm. Naarmate we ouder worden verliest de huid echter steeds meer zijn elasticiteit. De huid wordt slapper. Dit heeft onder andere te maken met een langzame afname van natuurlijk aanwezig hyaluronzuur, elastine en collageen in de huid. Je kunt het vergelijken met een ouder wordende elastiek. Wanneer deze elastiek uitgerekt wordt komt hij niet meer helemaal terug naar zijn oorspronkelijke omvang. Zo is dat ook met de huid. Je krijgt dus relatief meer huid. 

 

Hyaluronzuur is een zeer belangrijk onderdeel om vocht in de huid vast te houden en voor het behoud van zijn elasticiteit. Op 40-jarige leeftijd bezit je nog maar de helft van het hyaluronzuur in de huid ten opzichte van je tienerjaren.  Hyaluronzuur kan goed water binden. Door verlies van hyaluronzuur wordt de huid vochtarmer. Het gevolg is het ontstaan van fijne rimpeltjes en lijntjes.

 

Daarnaast geven pigmentvlekjes die bijvoorbeeld ontstaan door opgebouwde zonneschade, maar ook couperose en rosacea een minder egaal geheel van de huid. 

 

Volumeverlies door afname van onderhuids vet is de tweede hoofdreden dat we er ouder uit gaan zien.

 Onderhuids vet geeft steun en vulling aan ons gezicht. Naarmate we ouder worden verliezen we steeds meer van dit onderhuids vet (zie de slinkende lichtgekleurde compartimenten in de afbeelding).

 

De combinatie van het verlies van onderhuids vet en het slapper worden van de huid werkt elkaar tegen. Je kunt het vergelijken met een kussen waarvan de vulling van het kussen (onderhuids vet) steeds verder afneemt, terwijl het kussensloop (de huid) in omvang toeneemt. Zwaartekracht doet de rest. Het resultaat is een dieper wordende neuslippenplooi, hangende mondhoekjes, volume van de wangen dat zakt en verdwijnt en een minder strakke kaaklijn door wangzakjes.

 

 

Het veelvuldig vouwen van de huid zorgt voor rimpels en plooien.

 

Door het herhaaldelijk vouwen van de huid (frons, lachen, verbaasd kijken, tuiten van de lippen), ontstaan steeds diepere rimpels. Deze vouwrimpels zijn huidbeschadigingen op de vouwlijn. Ook wanglijnen zijn hier een voorbeeld van. Maar ook het langdurig in de plooi liggen van de huid 's nachts geeft lijnen, zoals slaaprimpels in het decolleté.

 

Ze ontstaan pas naarmate we ouder worden omdat de huid zijn kwaliteit verliest, minder veerkrachtig is en steeds minder herstelcapaciteiten kent. Je kunt de veerkracht en herstelcapaciteit van een huid bijvoorbeeld beoordelen door te kijken hoe lang een afdruk van iets in de huid blijft staan. De afdruk blijft veel langer staan in een oude huid dan in een jonge huid. Dit geldt ook voor de vouwlijnen in de huid.  

Botox, fillers en huidverbetering bieden hulp bij het fris en elegant ouder worden

 

De kenmerken van veroudering kunnen ervoor zorgen dat je vermoeid of streng oogt. Dit kan ervoor zorgen dat je minder goed in je vel zit en niet graag in de spiegel kijkt. Of dat als je in de spiegel kijkt je vooral die ene lijn of wallen ziet. 

 

Door botox en fillers met mate én op de juiste manier toe te passen kan een natuurlijk resultaat gecreëerd worden die bij de eigen leeftijd past. 

 

Hierdoor ontstaat er een meer uitgeruste frisse blik, maar blijft ook het eigen karakter van het gezicht én de mimiek behouden. Op deze manier 

 

 

 

Botox werkt als tijdelijke spierontspanner, de huid boven de spier kan herstellen omdat de huid minder diep vouwt waardoor rimpels vervagen.

 

Botox is een eiwit die de signaaloverdracht van spier naar zenuw tijdelijk blokkeert. Door deze blokkade neemt de (over)activiteit van de betreffende spier af. Als gevolg van de ontspanning krijgt de huid die over de spier ligt de kans te herstellen waardoor rimpels verzachten of verdwijnen.

 

Met botox kunnen dus rimpels behandeld worden die ontstaan door vouwen van de huid door onderliggende spieren, zoals fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en kinlijntjes. 

 

Omdat het product heel nauwkeurig kan worden geinjecteerd is de werking ook zeer lokaal. De werking treedt op na enkele dagen. De duur van de werking varieert tussen de 3 en 5 maanden. De behandeling met botox kan gezien worden als een "lunchtime treatment" omdat je direct na de behandeling nauwelijks ziet dat je behandeld bent. 

Hyaluronzuur fillers herstellen volumeverlies en verzachten lijnen.

 

Fillers op basis van hyaluronzuur worden gebruikt om volumeverlies te herstellen en rimpels te verzachten. Veel voorkomende toepassingen zijn behandeling van de neuslippenplooi, mondhoeken, wangen, kaaklijn, lippen en slapen. Fillers zijn er in allerlei diktes en stevigheid. Op deze manier is er voor iedere toepassing er een geschikt product is, dat een natuurlijk resultaat geeft. Fillers in de lippen moeten bijvoorbeeld zacht zijn, terwijl je om volumeverlies van de wangen te herstellen stevigheid nodig hebt. 

 

Hyaluronzuur fillers worden, afhankelijk van de toepassing,  in of onder de huid geplaatst. Hierna worden ze door het eigen lichaam (door het enzym hylase) weer langzaam afgebroken. Gemiddeld blijft een behandeling met hyaluronzuurfillers 6-12 maanden doeltreffend, dit is afhankelijk van het huidtype, metabolisme, de behandelde zones, van de hoeveelheid product die wordt  geïnjecteerd, van de injectietechniek en van de leefgewoonten (zoals blootstelling aan de zon en roken).

 

Huidverbetering middels behandelingen met skinboosters maakt de huid gladder, elastischer en beter gehydrateerd. Droogtelijntjes vervagen.

 

Een mooie huid is glad, egaal, elastisch en goed gehydrateerd. Dit geeft een vitale en frisse uitstraling. De hydratatie en gladheid van de huid is sterk afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur dat aanwezig is in de huid. Hyaluronzuur is namelijk een echter vochtbinder. De hoeveelheid hyaluronzuur aanwezig in de huid neemt sterk af naarmate we ouder worden en zo ook de capaciteit om vocht in de huid vast te houden. Hierdoor ontstaan droogtelijntjes en huidverslapping.
 

Restylane Skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur welke in kleine druppeltjes geïnjecteerd wordt in de huid. Op deze manier wordt de huid langdurig diep gehydrateerd. De behandelingen zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geven de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. 

 

 

 

 

Peelings en de juiste dagelijkse huidverzorging kunnen de huid egaal maken én houden.

 

Een mooie huid is een egale huid. Door jarenlange blootstelling aan de zon raakt de huid beschadigd. Dit zorgt o.a. voor pigmentvlekken. Daarnaast krijgen sommige mensen te kampen met rosacea en andere huidproblemen.

 

Met de juiste adviezen over dagelijkse huidverzorging, de juiste bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon en peelings kan de huid worden geëgaliseerd en gaat deze weer stralen. 

 

 

Botox verlicht spierspanning gerelateerde hoofdpijn, nek- en schouderklachten.

 

Voordat er ontdekt werd dat botox een effectief middel is tegen rimpels werd het reeds decennia gebruikt voor medische toepassingen. Zo kan botox, wetenschappelijk bewezen veilig, verlichting geven bij diverse soorten spierspanningshoofdpijn, migraine en spierspanning gerelateerde nek- en schouderklachten. Botox is immers een spierontspanner. Bij pijn die ontstaat door een verhoogde spierspanning kan deze verhoogde spanning gereduceerd worden tot een normaal level met botox.

 

In studies naar de werking van botox bij migraine lijkt botox ook de signalen van zenuwen die pijn (nociceptieve prikkels) doorgeven te kunnen blokkeren en daarmee migraine te kunnen verlichten. 

 

Drs. Esther houdt ontwikkelingen op dit vlak nauw in de gaten en behandelt volgens het wetenschappelijke  PREEMPT Protocol. Dit protocol handelt volgens een “fixed-site” injectie techniek. Daarnaast is er ook ruimte voor een  “follow-the-pain” benadering.

Botox is een zeer krachtig middel tegen overmatig transpireren ofwel "hyperhidrosis"

 

Botox is een zeer effectieve behandeling bij (overmatig) zweten. De behandeling is snel, veilig en effectief. Overmatig transpireren kan voor vervelende en ongemakkelijke situaties zorgen. Daarnaast heeft ook kleding veel te verduren van zweet. Soms kruipt er een nare geur in de kleding en keert weer terug na het wassen als het in weer in aanraking komt met nieuw zweet. 

 

Botox wordt bij de behandeling tegen zweten, lokaal, in kleine doses in de huid gespoten en blokkeert daar de werking van de zweetklieren. De behandeling is zeer effectief en geeft een hoge mate van tevredenheid. De angst om elders meer te gaan zweten blijkt ongegrond, in meer dan 95% van de gevallen wordt geen stijging in de zweetproductie elders op het lichaam waargenomen. De werking houdt 4 tot 6 maanden aan. Hierna is de mate van zweten minder of gelijk aan voor de behandeling. 

Kenmerken

 • Werkt met uitsluitend A-merk producten.
 • Staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid
 • Uitsluitend subtiele natuurlijke resultaten passend bij de leeftijd.
 • Resultaten waarbij het karakter van het gezicht en de mimiek behouden blijft. 

Specialismen

 • Botox en fillerbehandelingen.
 • Glycolzuurpeelings (uitsluitend bij Doctors at SOAP).
 • Botoxbehandelingen tegen spierspanningshoofdpijn en migraine.

In de media

 

Als cosmetisch arts op tv te zien bij:

 • Life is beautiful
 • Hotter than my daughter

Werkzaam voor

 • Doctors at SOAP, Eindhoven
 • Eerstelijnkliniek, Sint-Michelsgelstel
 • DokterEs, Soerendonk